Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

puppies uit belgie

  • astrid

    Je komt regelmatig advertenties tegen van puppykennel de bolkshof in belgie.

    Heeft iemand ervaring met 'deze kennel.

    Ze zeggen de honden zelf te fokken onder goede omstandigheden maar hoe wert ik zeker dat deze pups niet uit het oostblok komen ?

  • lia

    NOOIT DOEN HOOR!!!!!!!! het zijn broodfokkers.wij hebben daar 5jaar geleden onze franse bull gekocht maar was doodziek.en is alweer 1jaar geleden overleden aan een zware aangeboren nekafwijking.ze kunnen nooit zoveel verschillende honden zelf fokken.ouders zjn nooit aanwezig.er lag zelfs een pup doodtegaan in zijn hok.ze hebben geen water of eten doodzielig.

  • Sam

    NIET DOEN!!!!!! Mensen die zoveel pups verkopen zijn BROODFOKKERS! spaar nog even door en laat je goed informeren door de rasvereniging van jou keuze. KIES VOOR EEN STAMBOOM deze kost n.l. maar 40,00 op een pup en je bent bijna altijd verzekerd van medische testen die de ouder dieren zijn onder gaan. Als je kiest voor een goed kope pup dan ben je bijna altijd later je voordeel weer DUBBEL kwijt bij de dierenarts. Om over het dieren leed maar niet te spreken bij deze kennels. spek de beurs van deze schoften niet! Ik hoop dat je de verleiding kunt weerstaan en als je dan over een tijdje een gezond pupje in je armen sluit kun je trots opjezelf! mvg sam