Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

voet probleem bij engelse bulldog, wie kan mij helpen

  • sandor peet

    Wij hebben sinds 2 jr een engelse bulldog met stamboom. Het laatse 1/2 jaar hebben wij steeds problemen met zijn voorvoeten de kootjes tussen de tenen in zijn steeds opgezet (zweet klier..). Hij is nu al 2 keer bij de dierenarts geweest, die heeft het ook door geprikt (onstoken). Na de behandeling van de peneceline komt het probleem echter toch weer terug. Wij hebben al speciaal voer gegeven, (verder niets anders) en ook niet op het gras lopen. Dit op aanraden van de dierenarts maar ook dit heeft niet geholpen. Vermoedelijk een allergie ergens voor maar wat??Wie heeft dit probleem ook al gehad of weet misschien een oplossing hier voor. Graag mailen of reageren. Alvast bedankt en groetjes van Bull Grumpy

  • bullgek

    Mijn bull heeft het ook gehad en het komt meestal door voer waar teveel eiwit in zit dus daar moet je op letten en na het gras lopen droog maken en intalken met talkpoeder succes.