Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Engelse Cocker Spaniel pups met stamboom!

  • Lajla

    Uit het nestje dat op 24 september in onze kleine huislijke kennel is geboren zoekt nog 1 pupje een liefdevol thuis. Het is een reutje in de kleur zwart/wit. Het nestje is gefokt volgens de gezondheidseisen van de Nederlandse Spanielclub. Alle pups krijgen een stamboom, worden gechipt en 4x ontwormd. Ze worden op hun gezondheid gecontroleerd en gevaccineerd door onze dierenarts. Het nestje groeit op in onze woonkamer , ze spelen elke dag lekker in onze tuin en worden optimaal gesocialiseerd. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze lieverd, bel dan even naar mij via telefoonnummer: 0255-534865, of stuur mij een email.

  • Lajla

    Deze pups zijn verkocht

  • lieke

    hoeveel kosten ze?

    wilt u en foto op sturen !!!!!!!!!!!!!!!

    lieke pleijsier.

  • lieke

    hoeveel kosten ze?

    wilt u en foto op sturen !!!!!!!!!!!!!!!

    lieke pleijsier.

  • Lajla

    Hallo Lieke,

    Alle pups uit dit nestje zijn al naar hun nieuwe baasjes! Ik heb dit aan de beheerder van deze website doorgegeven. Kijk anders even op www.spanielclub.nl daar staan nestjes op die volgens de regels zijn gefokt. Een normale pupprijs voor een cocker is gemiddeld 650-700 euro. Ga niet in op pupaanbieders die voor 300 euro pups (vaak verkopen ze meerdere rassen) aanbieden. Dit zijn meestal broodfokkers die puur voor het geld fokken en zich niet bekommeren over gezondheid van de pups en het welzijn van de ouderdieren! Een zeer slechte zaak!

    Veel succes met het vinden van een leuke pup!

    vriendelijke groet,

    Lajla Steen